Belgium - Canada




Sarruga Produccions a Bèlgica i Canadà

Sarruga Produccions va estar, per primera vegada, en el Festival Tomorrowland de música electrònica de la localitat belga de Boom. La companyia va oferir diversos passis de l'espectacle Insectes, els dies 21 i 28 de juliol de 2017.
A més, les dues girafes de l'espectacle Hannavas es van poder veure del 20 al 24 de juliol en el marc dels esdeveniments que es van portar a terme pel 375 aniversari de la ciutat de Montreal (Canadà).

Sarruga Produccions en Bélgica i Canadá
Sarruga Produccions estuvo, por primera vez, en el Festival Tomorrowland de música electrónica de la localidad belga de Boom. La compañía ofreció varios pases del espectáculo Insectes, los días 21 y 28 de julio de 2017.
Además, las dos jirafas del espectáculo Hannavas pudieron verse del 20 al 24 de julio en el marco de los eventos que se llevarán a cabo por el 375 aniversario de la ciudad de Montreal (Canadá).

Sarruga Produccions in Belgium and Canada
Sarruga Produccions was, for the first time in the Tomorrowland Festival of electronic music in the Belgian town of Boom. The company offered several performances of the show Insectes, on 21 and 28 July 2017.
In addition, two giraffes of the show Hannavas could be seen from 20 to 24 July in the within the events that took place for the 375th anniversary of the city of Montreal (Canada).



 

Entradas populares de este blog

La companyia / La compañía / The company

SARRUGA PRODUCCIONS - MAÓ (BALEARS)

NADAL / NAVIDAD / CHRISTMAS SARRUGA PRODUCCIONS