Sarruga - Insects



Sarruga, en el Carnaval de Les Palmes de Gran Canària

En el marc del Carnaval de Les Palmes de Gran Canària 2018, dedicat enguany a ‘La màgia i les criatures fantàstiques’, Sarruga Produccions va oferir, en diferents espais, l’espectacle Insectes. Aquest muntatge teatral es va poder veure, a partir de les 21:00 hores, a l’escenari ubicat en el parc de Santa Catalina, durant l’acte on es va realitzar l’elecció de la Reina que es va portar a terme el 9 de febrer; i també a la gala Drag Queen que va tenir lloc dies després, concretament el 12. A més, l’espectacle va estar també present a la cavalcada infantil que es va celebrar el 13 de febrer, des de la plaça de Manuel Becerra fins a la cantonada del parc de Santa Catalina. La cercavila va començar a les 17:00 i finalitzarà a les 20:00 hores.
Sarruga, en el Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria
En el marco del Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria 2018, dedicado este año a ‘La magia y las criaturas fantásticas’, Sarruga Produccions ofreció, en diferentes espacios, el espectáculo Insectes. Este montaje teatral se pudo ver, a partir de las 21:00 horas, en el escenario ubicado en el parque de Santa Catalina, durante el acto donde se realizó la elección de la Reina que se llevó a cabo el 9 de febrero; y también en la gala Drag Queen que tuvo lugar días después, concretamente el 12. Además, el espectáculo estuvo también presente en la cabalgata infantil que se celebró el 13 de febrero, desde la plaza de Manuel Becerra hasta la esquina del parque de Santa Catalina. El pasacalle empezó a las 17:00 y finalizó a las 20:00 horas.
Sarruga, in the Carnival of Las Palmas de Gran Canaria
Within the Carnival of Las Palmas de Gran Canaria 2018 programming, dedicated this year to 'Magic and fantastic creatures', Sarruga Produccions offered, in different spaces, the Insectes show. The two ants made, from 21:00 hours, on the stage located in the Santa Catalina park, two small interventions both in the act where the Queen's election was held on February 9, as in the Drag Queen gala that took place days later, specifically the 12. In addition, the entire show was during the children's parade that was held on February 13, from Manuel Becerra square to the corner of Santa Catalina park. The cavalcade started at 5:00 p.m. and end at 8:00 p.m.


Entradas populares de este blog

La companyia / La compañía / The company

SARRUGA PRODUCCIONS - MAÓ (BALEARS)

NADAL / NAVIDAD / CHRISTMAS SARRUGA PRODUCCIONS