Summer Performances: Arktika / Hannavas / Peixos

Els espectacles Arktika i Hannavas de Sarruga Produccions viatjaran fins a Torrelavega (Cantàbria), el 9 d’agost, per a participar a les ‘Fiestas de la Virgen Grande’. La cercavila s’iniciarà a les 20:30 hores, a la plaça del Bulevard Demetrio Herrero i recorrerà diversos carrers dels voltants.
A més, el 18 d’agost es podrà veure l’espectacle Peixos, a partir de les 19 h, a la ‘Desfilada de la Balena’ que s’emmarca dins de l’Aste Nagusia de Bilbao (les festes de la Setmana Gran d’aquesta ciutat).

Los espectáculos Arktika y Hannavas de Sarruga Produccions viajarán hasta Torrelavega (Cantabria), el 9 de agosto, para participar en las ‘Fiestas de la Virgen Grande’. El pasacalle se iniciará a las 20:30 horas, en la plaza del Bulevar Demetrio Herrero y recorrerá varias calles de los alrededores.
Además, el 18 de agosto se podrá ver el espectáculo Peixos, a partir de las 19 h, en el ‘Desfile de la Ballena’ que se enmarca dentro del Aste Nagusia de Bilbao (las fiestas de la Semana Grande de esta ciudad).

The shows Arktika and Hannavas of Sarruga Produccions will travel to Torrelavega (Cantabria, Spain), on August 9, to participate in the ‘Fiestas de la Virgen Grande’. The parade will begin at 8:30 p.m., in the Boulevard Demetrio Herrero and will cross several surrounding streets.
In addition, on August 18, you can see the Peixos show, starting at 7 pm, in the ‘Whale Parade’ that is part of the Aste Nagusia of Bilbao (important celebration of this city).

Entradas populares de este blog

Arktika - Sevilla

Sarruga Produccions - Saló Nàutic (Barcelona)

Sarruga Produccions – 'Festival Terra de Trobadors'