Shows Gener - Enero - January 2020



Sarruga Produccions va participar, el 5 de gener, a diverses cavalcades de Reis Mags: a Granollers, amb els espectacles Arktika i Hannavas; a València, amb Kremah; i a Burgos, amb Peixos.

A Granollers, els elements dels dos espectacles de la companyia van estar prèviament exposats els dies 3 i 4 de gener, de 17 a 20 h, a la sala Roca Umbert. El dia 5, l’inici de la cavalcada reial es va desenvolupar, des d’aquest mateix espai, a partir de les 17.30 hores, i va recórrer els carrers i places dels voltants. Més informació en aquest enllaç.

L’espectacle Kremah es va veure a València, a partir de les 18 h, moment en el qual es va iniciar la cavalcada que es va desenvolupar des del passeig de l'Albereda i va finalitzar a l’Institut Lluís Vives. Més informació en aquest link.
  
A Burgos, l’acte va començar, a les 18 hores, i va tenir lloc per l’avinguda dels Drets Humans, pel carrer Vitòria i per la plaça de Mío Cid. En aquest enllaç hi ha més informació.

Sarruga Produccions participó, el 5 de enero, en varias cabalgatas de Reyes Magos: en Granollers, con los espectáculos Arktika y Hannavas; en Valencia, con Kremah; y en Burgos, con Peixos.

En Granollers, los elementos de los dos espectáculos de la compañía estuvieron previamente expuestos los días 3 y 4 de enero, de 17 a 20 h, en la sala Roca Umbert. El día 5, el inicio de la cabalgata real se desarrolló, desde este mismo espacio, a partir de las 17.30 h, y recorrerió las calles y plazas de los alrededores. Más información en este enlace.

El espectáculo Kremah se vió en Valencia, a partir de las 18 h, momento en el que se inició la cabalgata que se desarrolló desde el paseo de la Alameda y finalizó en el Instituto Lluís Vives. Más información en este link.

En Burgos, el acto empezó, a las 18 horas, y tuvo lugar por la avenida de los Derechos Humanos, por la calle Vitoria y por la plaza de Mío Cid. En este enlace hay más información.

Sarruga Produccions participated, on January 5, in several parades of Christmas: in Granollers, with the shows Arktika and Hannavas; in Valencia, with Kremah; and in Burgos, with Peixos.

In Granollers, the elements of the two shows of the company was previously exhibited on January 3 and 4, from 5 pm to 8 pm, in the Roca Umbert building. On day 5, the parade took place, from this same space, starting at 5.30 pm, and covered the surrounding streets and squares. More information on this link.

The Kremah show was seen in Valencia, starting at 6 p.m., at which time the ride began from the Alameda promenade and ended at the Lluís Vives Institute. More information on this link.

In Burgos, the event began, at 6 pm, and took place along Derechos Humanos Avenue, Vitoria Street and Mío Cid Square. In the link, there is more information.

Entradas populares de este blog

La companyia / La compañía / The company

NADAL / NAVIDAD / CHRISTMAS SARRUGA PRODUCCIONS

SARRUGA PRODUCCIONS - MAÓ (BALEARS)