SARRUGA PRODUCCIONS - SHOWS GENER / ENERO / JANUARY 2022


Sarruga Produccions va participar, amb dos dels seus espectacles de repertori, el 5 de gener, en diverses activitats per a la celebració del dia dels Reis Mags.

Arktika es va poder veure a Torrejón de Ardoz (Madrid), municipi on la cercavila es va iniciar, a les 18 h, a l'Avinguda Constitució i va finalitzar a la plaça Major. Teniu més informació en aquest enllaç.

A València capital, l’espectacle Peixos es va poder veure a la plaça de toros, a les 19 h. Per a més informació, consulteu aquest link.


Sarruga Produccions participó, con dos de sus espectáculos de repertorio, el 5 de enero, en varias actividades para la celebración del día de los Reyes Magos.

Arktika se pudo ver en Torrejón de Ardoz (Madrid), municipio donde el pasacalles se inició, a las 18 h, en la Avenida Constitución y finalizó en la plaza Mayor. Tenéis más información en este enlace.

En Valencia capital, el espectáculo Peixos se pudo ver en la plaza de toros, a las 19 h. Para más información, consultad este link.


Sarruga Produccions participated, with two of its repertoire shows, on January 5, in Christmas activities.

Arktika was seen in Torrejón de Ardoz (Madrid), a municipality where the parade started, at 6 p.m., on Avenida Constitución and ended in Plaza Mayor. You have more information on this link.

In Valencia capital, the Peixos show started, at 7 p.m., in bullring. You have more information in this link.

Entradas populares de este blog

La companyia / La compañía / The company

SARRUGA PRODUCCIONS - MAÓ (BALEARS)

NADAL / NAVIDAD / CHRISTMAS SARRUGA PRODUCCIONS