Museu Marítim - Barcelona



Pakito Gutiérrez exposa al Museu Marítim de Barcelona

Des del 26 de març s’exhibirà la peça EcoSistemaMecànic Marí, creada per Pakito Gutiérrez, director de  Sarruga Produccions, al restaurant del Museu Marítim de Barcelona. Aquesta escultura cinètica estarà exposada fins al 6 de maig en aquest recinte que es troba situat a l’espai conegut amb el nom de Llotja de Sant Cristòfol. Si voleu veure la peça, ho podeu fer en els horaris d’obertura del restaurant, és a dir, de dilluns a diumenge, de 9 a 20 hores.

Pakito Gutiérrez expone en el Museo Marítimo de Barcelona

Desde el 26 de marzo se exhibirá la pieza EcoSistemaMecánico Marino, creada por Pakito Gutiérrez, director de Sarruga Produccions, en el restaurante del Museo Marítimo de Barcelona. Esta escultura cinética estará expuesta hasta el 6 de mayo en este recinto que se encuentra situado en el espacio conocido con el nombre de Llotja de Sant Cristòfol. Si queréis ver la pieza, lo podéis hacer en los horarios de apertura del restaurante, es decir, de lunes a domingo, de 9 a 20 horas.

Pakito Gutiérrez exhibits at the Maritime Museum of Barcelona

The piece Marine EcoMechanicalSystem, created by Pakito Gutiérrez, director of Sarruga Produccions, will be on display from March 26 in the restaurant of the Maritime Museum of Barcelona. This kinetic sculpture will be exhibited until May 6 in this enclosure that is located in the space known as Llotja de Sant Cristòfol. If you want to see the piece, you can do it in the opening hours of the restaurant, that is, from Monday to Sunday, from 9 a.m. to 8 p.m.

Video:




Entradas populares de este blog

La companyia / La compañía / The company

NADAL / NAVIDAD / CHRISTMAS SARRUGA PRODUCCIONS

SARRUGA PRODUCCIONS - MAÓ (BALEARS)