Insectes - Sevilla feStSarruga en el Sevilla feSt
La companyia Sarruga Produccions va ser l’encarregada d’inaugurar el festival d’arts escèniques, Sevilla feSt, amb l’espectacle Insectes. Aquest muntatge teatral es va poder veure, el 25 d’abril, a la Real Fàbrica d’Artilleria, un nou espai amb el qual compta, enguany, aquest important esdeveniment cultural que se celebra a Sevilla. Teniu més informació en el web del festival.


Sarruga, en el Sevilla feSt
La compañía Sarruga Produccions fue la encargada de inaugurar el festival de artes escénicas, Sevilla feSt, con el espectáculo Insectes. Este montaje teatral se pudo ver, el 25 de abril, en la Real Fábrica de Artillería, un nuevo espacio con el que cuenta, este año, este importante acontecimiento cultural que se celebra en Sevilla. Tenéis más información en la web del festival.

Sarruga, in Sevilla feSt
Sarruga Produccions was in charge of opening the Sevilla feSt performing arts festival with the Insectes show. This performance was seen, on April 25, at the Royal Artillery Factory, a new space that this important cultural event held in Seville has this year. You have more information on the festival website.

Information press:
ABC
EL PAÍS


Entradas populares de este blog

La companyia / La compañía / The company

SARRUGA PRODUCCIONS - MAÓ (BALEARS)

SARRUGA PRODUCCIONS - FESTIVAL SANTIAGO A MIL