SARRUGA SHOWS AGOST - SETEMBRE / AGOSTO - SEPTIEMBRE / AUGUST - SEPTEMBER


Sarruga Produccions oferirà, des del 7 al 12 d'agost, Hannavas i Kremah, en el Festival Sziget de Budapest (Hongria). Les cercaviles amb aquests espectacles es duran a terme a la tarda i a la nit. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

La companyia també actuarà, l'1 de setembre, a les pedreres de s’Hostal de Ciutadella de Menorca en el marc del Festival Fosquets de Lithica, esdeveniment que celebra enguany el seu 30è aniversari. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Sarruga Produccions ofrecerá, desde el 7 al 12 de agosto, Hannavas Kremah, en el Festival Sziget de Budapest (Hungría).  Los pasacalles con estos espectáculos se llevarán a cabo por la tarde y por la noche. Para mayor información, consultad este enlace.

La compañía también actuará, el 1 de septiembre, en las canteras de s’Hostal de Ciutadella de Menorca en el marco del Festival Fosquets de Lithica, evento que celebra este año su 30º aniversario. Para mayor información, consultad este enlace.

Sarruga Produccions will offer Hannavas and Kremah at the Sziget Festival in Budapest (Hungary) from 7 to 12 August. The parades with these shows will take place in the afternoon and at night. For more information, please consult this link.

The company will also perform on 1 September in the s’Hostal quarries in Ciutadella de Menorca as part of the Festival Fosquets de Lithica, an event that is celebrating its 30th anniversary this year. For more information, please consult this link.

Entradas populares de este blog

SARRUGA PRODUCCIONS - SHOWS GENER / ENERO / JANUARY 2024

La companyia / La compañía / The company

INSECTES - OCTUBRE / OCTOBER