Summer Performances: Arktika / Hannavas / Peixos





Els espectacles Arktika i Hannavas de Sarruga Produccions van viatjar fins a Torrelavega (Cantàbria), el 9 d’agost, per a participar a les ‘Fiestas de la Virgen Grande’. La cercavila es va iniciar a les 20:30 hores, a la plaça del Bulevard Demetrio Herrero i va estar per diversos carrers dels voltants.
A més, el 18 d’agost es va poder veure l’espectacle Peixos, a partir de les 19 h, a la ‘Desfilada de la Balena’ que s’emmarcava dins de l’Aste Nagusia de Bilbao (les festes de la Setmana Gran d’aquesta ciutat).

Los espectáculos Arktika y Hannavas de Sarruga Produccions viajaron hasta Torrelavega (Cantabria), el 9 de agosto, para participar en las ‘Fiestas de la Virgen Grande’. El pasacalle se inició a las 20:30 horas, en la plaza del Bulevar Demetrio Herrero y recorrió varias calles de los alrededores.
Además, el 18 de agosto se pudo ver el espectáculo Peixos, a partir de las 19 h, en el ‘Desfile de la Ballena’ que se enmarcó dentro del Aste Nagusia de Bilbao (las fiestas de la Semana Grande de esta ciudad).

The shows Arktika and Hannavas of Sarruga Produccions travelled to Torrelavega (Cantabria, Spain), on August 9, to participate in the ‘Fiestas de la Virgen Grande’. The parade began at 8:30 p.m., in the Boulevard Demetrio Herrero and crossed several surrounding streets.
In addition, on August 18, the Peixos show was at 7 pm, in the ‘Whale Parade’ that is part of the Aste Nagusia of Bilbao (important celebration of this city).

Entradas populares de este blog

La companyia / La compañía / The company

NADAL / NAVIDAD / CHRISTMAS SARRUGA PRODUCCIONS

SARRUGA PRODUCCIONS - MAÓ (BALEARS)