PEIXOS - OCTUBRE - OCTOBER (ORPESA / OROPESA DEL MAR)


El 9 d'octubre, Sarruga Produccions va oferir l'espectacle Peixos a Orpesa (València), en el marc de les activitats que es van desenvolupar, en aquest municipi, per a celebrar les festes patronals en honor a la Verge de la Paciència. La cercavila va començar a les 22.30 hores i va fer el recorregut per la plaça Major i pels carrers Leoncio Serrano, Maestro Federico Vidal, Dean Martí, Castellón, Ramón y Cajal i José Rivera Forner. 

El 9 de octubre, Sarruga Produccions ofreció el espectáculo Peixos en Oropesa del Mar (Valencia), en el marco de las actividades que se desarrollaron, en este municipio, para celebrar las fiestas patronales en honor a la Virgen de la Paciencia. El pasacalle empezó a las 22.30 horas e hizo el recorrido por la plaza Mayor y por las calles Leoncio Serrano, Maestro Federico Vidal, Dean Martí, Castellón, Ramón y Cajal y José Rivera Forner.

On October 9, Sarruga Produccions offered the Peixos show in Oropesa del Mar (Valencia), as part of the activities that took place in this municipality to celebrate the patron saint festivities in honor of the Virgin of Patience. The parade started at 10.30 p.m. and toured the Plaza Mayor and the streets Leoncio Serrano, Maestro Federico Vidal, Dean Martí, Castellón, Ramón y Cajal and José Rivera Forner. 

+ Info

Entradas populares de este blog

SARRUGA PRODUCCIONS - FESTIVAL SANTIAGO A MIL

NADAL / NAVIDAD / CHRISTMAS SARRUGA PRODUCCIONS

La companyia / La compañía / The company