NADAL / NAVIDAD / CHRISTMAS SARRUGA PRODUCCIONS


Enguany, Sarruga Produccions va celebrar el Nadal a València. Alguns dels elements més representatius de la companyia es van exhibir, des del 26 de desembre, al Parc Central d'aquesta ciutat, lloc on es "van preparar" per rebre, dies després, concretament el 5 de gener, als Reis Mags d'Orient. Durant la mostra es van veure les nostres girafes i elefants, així com un dels nostres dracs i l'arbre Akasya. La cavalcada que va acompanyar a Ses Majestats es va iniciar, a les 18 hores, en el Pont de les Flors.

Este año, Sarruga Produccions celebró la Navidad en Valencia. Algunos de los elementos más representativos de la compañía fueron exhibidos, desde el 26 de diciembre, en el Parque Central de esta ciudad, lugar donde se "prepararon" para recibir, días después, concretamente el 5 de enero, a los Reyes Magos de Oriente. Durante la muestra se pudieron ver nuestras jirafas y elefantes, así como uno de nuestros dragones y el árbol Akasya. La cabalgata que acompañó a Sus Majestades se inició, a las 18 horas, en el Puente de las Flores.

This year, Sarruga Produccions celebrated Christmas in Valencia. Some of the most representative elements of the company were exhibited, from December 26, in the Central Park of this city, where they "prepared" to receive, days later, specifically on January 5, the Three Wise Men Eastern. During the exhibition you could see our giraffes and elephants, as well as one of our dragons and the Akasya tree. The parade that accompanied Their Majesties started at 6 p.m. at the Pont de les Flors.

Entradas populares de este blog

La companyia / La compañía / The company

SARRUGA PRODUCCIONS - MAÓ (BALEARS)