SARRUGA PRODUCCIONS - FESTIVAL SANTIAGO A MIL


Sarruga Produccions farà una gira amb l’espectacle Insectes, en el marc de l’edició número 30 del Festival Santiago a Mil de Xile. La companyia iniciarà les actuacions, el 4 de gener, en el municipi de Pudahuel. Per a més informació sobre les representacions de la companyia dins d’aquest important esdeveniment d’arts escèniques, podeu consultar aquest enllaç.

Sarruga Produccions hará una gira con el espectáculo Insectes, en el marco de la edición número 30 del Festival Santiago a Mil de Chile. La compañía iniciará las actuaciones, el 4 de enero, en el municipio de Pudahuel. Para mayor información sobre las representaciones de la compañía dentro de este importante acontecimiento de artes escénicas, podéis consultar este enlace.

Sarruga Produccions will tour with the Insectes show, as part of the 30th edition of the Festival Santiago a Mil de Chile. The company will start its performances, on 4 January, in Pudahuel municipality. For more information on company performances within this important performing arts event, you can consult this link.

Entradas populares de este blog

La companyia / La compañía / The company

NADAL / NAVIDAD / CHRISTMAS SARRUGA PRODUCCIONS